fbpx
Skip to content Skip to footer

Testimonale pacienți

Vezi și alte opinii

Primul pas, raportat la realitatea sanitară românească, au fost informațiile legate de recunoașterea națională și internațională privind pregătirea profesională a medicului și personalului. Apoi, ne-am “cunoscut” la primul consult. Au urmat pașii necesari intervenției. Pentru pacient, definitorii, sunt empatia și încrederea care se stabilesc cu specialistul!!! Într-o astfel de stare “pornim” la drum într-un dialog – înainte și, după, din nou primul “om” cand începi să-ți revii este… medicul tău!!! Este o nouă lecție de viață pentru pacient iar pentru medic – una din multe alte reușite profesionale!!! Constant, rămâne încrederea și recunoștința iar astfel, prețuim viața și calitatea dumneavoastră profesională și umană!! Respect!!

Gabriela M.

Gabriela M.

66 ani, Iași

Omul, doctor Makkai-Popa Silviu Tiberiu este un om extraordinar si un medic excepțional! M-am prezentat la o consultatie la domnul doctor cu o problema pe cât de delicată pe atât de complexă. Am beneficiat de vasta experiență a domnului doctor, de răbdarea si de explicațiile foarte detaliate in legătură cu situația mea medicală. Domnul doctor mi-a acordat permanentă supraveghere pe durata investigatiilor, pe durata intervenției chirurgicale dar și în perioada postoperatorie și cel mai important, mi-a oferit încredere. Am numai cuvinte de recunoștință și de apreciere la adresa domnului doctor și îl recomand cu toată încrederea!

Nicoleta I.

Nicoleta I.

36 ani, Bran

My wife contacted Dr Silviu Makkai after finding out about my severe colon cancer, suspect of more metastasis at that time and he replied amazingly fast. He dedicated time to my case and helped us as much as he could 😊
I strongly appreciate his input, explanations, advice and experience sharing. Dr Makkai is very knowledgeable, interested in constantly developing his medical skills, participating in Robotic Surgery Conferences, cooperating and being formed by the Chief Surgeon of the biggest Luxembourgish hospital.
I can only regret that he left Luxembourg, it is a big loss for my country, and I encourage Romanian and foreign patients to choose him for their surgeries and follow-up, as he is a very experienced visceral surgeon, open-minded and thinking of the less invasive method to cure his patients.
Speaks perfect medical French and communicated very clearly and straight forward.
I warmly recommend Dr Makkai for his proven experience, professionalism, responsiveness and human nature and thank him deeply.

Laurent A.

Laurent A.

42 ani, Luxembourg

Am aflat de Dr Silviu Makkai într-un context în care viața familiei mele era greu pusă la încercare și auzisem referințe excelente despre dumnealui de la foști pacienți din Luxemburg, unde dumnealui a lucrat cu dedicație mai mulți ani. L-am apreciat de-a lungul timpului, pe parcursul întregii noastre colaborări, pentru experiența dumnealui, explicațiile foarte clare și pragmatice, dedicarea, empatia și înțelegerea situației familiale în momente cruciale și rapiditatea de care a dat dovadă. Îl recomand foarte călduros atât ca un chirurg pluridisciplinar, ce știe să comunice excelent cu pacienții, cât și pentru calitățile umane, din ce în ce mai rar întâlnite în sistemele medicale românesc si luxemburghez.

Ana-Maria A.

Ana-Maria A.

34 ani, Luxembourg

Les points positifs :
-Médecin, spécialiste, certes, mais surtout à l’écoute de ses patients.
-Humain, comprenant fort bien les inquiétudes de ses patients, surtout si complications il y a.
-Expliques fort bien de quoi il s’agit quand opération à lieu, même en urgence.
-Prends son temps pour son patient, même la veille de Noël.
-Apprécie l’humour.
Les points négatifs :
-Le fait que le docteur soit parti du Luxembourg….

Francis L.

Francis L.

60 ani, Luxembourg

Other than being highly professional, Dr Silviu Makkai looked at my case in an holistic way, paid attention to my special circumstances and needs which made a huge difference in a super complicated and delicate situation. Thank you Silviu!

Moran A.

Moran A.

34 ani, Luxembourg

Vreau să vă mulțumesc pentru tot ce ați făcut pentru mine și mă bucur enorm că Dumnezeu mi-a scos în cale în cele mai grele momente un medic extraordinar și în același timp un om cu un caracter și un devotament ieșit din comun. Vă mulțumesc din suflet , domnule Doctor !!!

Ioan L.

Ioan L.

66 ani, Iași

In primul rand o persoana foarte empatica, cu o comunicare foarte detaliata si precisa a diagnosticului si metodelor de rezolvare. Calitatea actului medical si urmarirea evolutiei in timpul spitalizarii, precum si dupa externare, au fost la cel mai inalt nivel de profesionalism.
Multumesc dr. Makkai. Cu stima, Maximilian Astalus.

Maximilian A.

Maximilian A.

57 ani, Covasna

Ai întrebări? Contactează-mă acum!